TELEFONIE

Telefonie noemen wij liever Totaal Communicatie.

Overal bereikbaar, op elk apparaat, op uw mobiele nummer of op uw vaste nummer, instant messaging (chatten) en videobellen.

auto playing auto muting video
DOWNLOADS:
TRC-CloudVoIP – Hosted Telefonie brochure
TRC-CloudVoIP – I AM handleiding functionaliteit

TRC-CloudVoIP | Telefooncentrale in de Cloud TRC-CloudVoIP | I AM Totaalcommunicatie

TRC-CloudVoIP | hosted telefooncentrale in de Cloud

Bij ons noemen we VoIP telefonie liever Totaal Communicatie. Traditionele telefonieoplossingen leveren wij niet, dus geen ouderwetse centrales meer tegen de muur.

In plaats van zorgen doen wij liever aan ónt-zorgen. Geef de telefonie uit handen met hosted telefonie en hou je als bedrijf bezig met uw eigen business. We sluiten bureautoestellen, DECT-telefoons en mobiele smartphones aan op de virtuele telefooncentrale, eventueel in combinatie met revolutionaire vast-mobiel integratie.

De telefonie van de toekomst gaat niet meer om (alleen) het besparen van kosten, het gaat om het efficiënter werken, Anytime, Anywhere en op Any Device. Denk bijvoorbeeld aan Bring Your Own Device (BYOD). Zo mist u nooit meer dat ene belangrijke gesprek en bent u overal bereikbaar op één nummer. De telefooncentrale in de Cloud is altijd online. Met een smartphone bedient u eenvoudig alle instellingen op afstand.

Hierop sluit onze Totaalcommunicatie oplossing naadloos aan. Met de app I AM kunt u gewoon bellen met de betrouwbaarheid zoals u al jaren gewend bent, aangevuld met alle hedendaagse technologie zoals video-bellen, call conferencing en instant messaging vanaf PC, smartphone of tablet.

Dag onderhoud, dag investering, dag zorgen!

Géén grote investering in een centrale, geen indirecte kosten voor onderhoud en afschrijving en uitermate schaalbaar. Ook functionaliteit die nu nog niet bestaat, kan later worden toegevoegd in tegenstelling tot uw centrale aan de muur.

De telefooncentrale in de cloud beweegt mee met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Het aantal gebruikers kan heel eenvoudig worden aangepast. Verhuizing of een vestiging op een nieuwe locatie openen? Calamiteit door brand? Snel en altijd weer bereikbaar in no-time!

Hosted telefonie is de toekomst. U kunt met CloudVoIP gebruikmaken van diverse mogelijkheden in de Cloud voor een vast tarief per maand. Ook voor de belkosten is een vastgesteld tarief af te spreken met inzichtelijke en voorspelbare kosten als gevolg.

Onze gecertificeerde experts realiseren ook graag de nieuwe telefonie oplossing voor uw bedrijf.

Over de mogelijkheden is enorm veel te vertellen en te demonstreren, wij nemen u dan ook graag bij de hand om tot een passend voorstel te komen, neem dan ook contact met ons op voor een afspraak.

TRC-MyVoIP | een eigen VoIP centrale

Naast hosted telefonie met een telefooncentrale in de Cloud kunnen er specifieke omstandigheden zijn waarom een eigen VoIP centrale intern ook een goede optie is. Ook hiervoor maken wij graag een afspraak om de diverse mogelijkheden door te nemen.

Andere gerelateerde diensten

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen:

> NETWERK- & SYSTEEMBEHEER
> CLOUD DIENSTEN
> WIFI AS A SERVICE | WAAS
> HOSTING & INTERNET
> HARDWARE & SOFTWARE
> 2-FACTOR (AUTHENTICATIE)
> ADVIES & CONSULTANCY

TRACTION IT

De letterlijke betekenis van 'traction' is grip en controle:
dát is wat wij u bieden op ICT-gebied.

Wij verzorgen en óntzorgen, dat is ons doel.
Eén aanspreekpunt en one-stop shopping:
van hardware en software tot cloud diensten en advies.

Wij staan 24x7 voor u klaar, persoonlijk en met daadkracht.

Daag ons uit en laat onze drive en motivatie bijdragen aan uw succes.

Contactgegevens

Bedrijvenweg 6-A
1424 PX | De Kwakel

ICTWaarborg - Gecertificeerd deelnemer