Verhoeven kiest voor Wifi as a Service

De nieuwe locatie van Verhoeven Bloemen in Eindhoven is recent uitgerust met een nieuw Wifi netwerk. Er was vraag naar een kwalitatief hoogwaardig Wifi netwerk met toegang voor hun klanten, maar de interne gebruikers mogen natuurlijk geen ‘last’ hebben van de bezoekers op het Wifi netwerk. Ook was seamless roaming gewenst zodat de verkoop via de in gebruik zijnde PDA’s soepel verloopt zonder haperingen. Met Wifi as a Service van Traction IT zijn ze hierin geslaagd.

Bernard van Horsen van Verhoeven Bloemen:
“Met WaaS kon Traction IT ons voorzien van een goed Wifi netwerk dat aan al onze eisen voldoet, waaronder een professioneel gasten netwerk en roaming, zonder een grote investering te doen. Wij nemen de WaaS-dienst af en zijn daarmee voorzien van een Wifi controller in de cloud. Deze volledig door Traction beheerde oplossing zorgt ervoor dat wij 24×7 kunnen vertrouwen op ons netwerk en van alle functionaliteit gebruik kunnen maken”.

Voor Verhoeven Bloemen monitoren wij het Wifi netwerk op prestaties en bijzonderheden en grijpen wij pro-actief in wanneer dit nodig is. Alle professionele functionaliteit is beschikbaar tegen een zeer gunstig tarief. Tevens is de geboden oplossing schaalbaar en flexibel. Ook geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo of offerte. Of bekijk de informatie op onze site over Wifi as a Service | WaaS.

WaaS bij Verhoeven Eindhoven

Verhoeven Bloemen, met vestigingen in Zaltbommel en Eindhoven, is een betrouwbare, transparante partner met een compleet en betaalbaar aanbod voor de onderscheidende bloemist. Rechtstreeks van de veiling, nog dezelfde dag bij de klant in de winkel. Het ruime assortiment in combinatie met een persoonlijke en flexibele manier van werken maakt dat de klant elke dag weer het verschil kan maken. Naast dagverse bloemen levert Verhoeven ook unieke planten en fruitsoorten uit eigen kwekerij gecombineerd met een gevarieerd assortiment decoratieartikelen.
www.verhoevenbloemen.nl

Traction IT is automatiseerder in hart en nieren en kan u helpen van A tot Z bij uw automatiserings- en communicatie vraagstukken, van netwerk- en systeembeheer tot telefonie, levering van software en hardware tot advies of een second opinion… Ontzorgen is onze missie, zodat onze klant zich weer bezig kan houden met zijn dagelijkse werkzaamheden.

TRACTION IT

De letterlijke betekenis van 'traction' is grip en controle:
dát is wat wij u bieden op ICT-gebied.

Wij verzorgen en óntzorgen, dat is ons doel.
Eén aanspreekpunt en one-stop shopping:
van hardware en software tot cloud diensten en advies.

Wij staan 24x7 voor u klaar, persoonlijk en met daadkracht.

Daag ons uit en laat onze drive en motivatie bijdragen aan uw succes.

Contactgegevens

Bedrijvenweg 6-A
1424 PX | De Kwakel

ICTWaarborg - Gecertificeerd deelnemer