REMOTE SUPPORT

Vul uw sessie code in en klik op ‘Verbinden’.

Mocht bovenstaande niet werken dan kunt u gebruik maken van onze support tool door deze te downloaden. Klik hiervoor op het icoon “ISL Light Client” hieronder.

Traction IT - Support

Belangrijke opmerking

Wij kunnen middels onze support tool alleen eenmalig uw PC overnemen na toestemming. Na het afsluiten van de sessie dient u de volgende keer opnieuw toestemming te verlenen.

TRACTION IT

De letterlijke betekenis van 'traction' is grip en controle:
dát is wat wij u bieden op ICT-gebied.

Wij verzorgen en óntzorgen, dat is ons doel.
Eén aanspreekpunt en one-stop shopping:
van hardware en software tot cloud diensten en advies.

Wij staan 24x7 voor u klaar, persoonlijk en met daadkracht.

Daag ons uit en laat onze drive en motivatie bijdragen aan uw succes.

Contactgegevens

Bedrijvenweg 6-A
1424 PX | De Kwakel

ICTWaarborg - Gecertificeerd deelnemer